Thursday, November 20, 2008

Jalan2: Apa dah jadi ni...

Semalam.



Lepas lunch, aku kuap balik l.top atas meja. Aneh, tetiba je font dia besar-besar. Dia punya kaler berbatik-batik, berbelak-belak, bak kata orang macam kulit ular sawa batik yang kekenyangan lepas makan kambing. Apa dah jadi ni?



Aku cuba reset dia punya display setting. Apeke jadahnya, l.top aku berkata display driver tak wujud! Dia set balik ke VGA dengan 4color je... bukak sana heng, bukak sini heng...pantang kalau gambar berat-berat sikit...hampeh la!



Nih, sekarang ni, aku tulis macam budak tadika belajar menulis. Huruf besar-besar macam batang balak hanyut. Apeke jadahnya ni....






[Nota: IT kata l.top aku dah kena selsema]

.

2 comments:

tasikmerah said...

sedekah ke gua sajalah.

Nizam.Ariff said...

TM,

Tak leh...company punye...


.

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com