Friday, August 14, 2009

Pedagogy: Buat pening kepala aku...

.

Trainer kat depan tu sedang buat sesuatu. Aku kat belakang ni tengah update blog. Zaman teknologi, boleh buat 2 perkara dalam satu.



Dah 2 hari aku di Akademi MAS. Training lagi. Berkenaan: Pedagogy of Teaching & Learning. Aku dah rasa macam cikgu sekolah dah ni. Lepas ni, boleh le apply jadi cikgu kat sekolah KakPah. Boleh pergi kerja saing-saing Ashley.

9 comments:

kakpah said...

Ooops, aku hampir2 tersilap baca. Ingat akademi fantasia.
woi..woi.. sekolah aku takde cikgu lelaki. Mintak maap je le ye!!!!

Nizam.Ariff said...

Kakpah,
Takpe, aku pakai jilbab... alang-alang musim H1N1 ni, elok juga pakai selubung walau lelaki... hahaha

ashley said...

nizam,
bagus juga kalau ko nak ganti aku..
ha ha ha..
baru ko tahu langit tinggi rendah!

tapi ko memang ada tanjak..
ngajar Fizik..
cuba apply sekolah pompuan..
errr sekolah kakpah lama (tun timah tu) ke, taayah ke..err konben ke, mesti gempark!

Nizam.Ariff said...

yek..?Ashley,
Kita kayuh beskal sama-sama yek..?

addyaholix said...

kusss semangat bang. aku ingat ko masih berangan nak apply jadi steward. sebab kalau nak apply steward, aku tak tahu nak bagi sokongan dan semangat ke tak. kalau bagi, aku takut aku terlalu berpura-pura bang. haha!

xiiinam said...

...terima kasih atas doa dikirim...

Hasri bin Hasfa said...

brader, kalau jadi cikgu wa masih setuju... yg wa tak setuju tuh... kaedah pedagogy... kalau androgogy atau synergogy wa setuju... wa risau student luh lost in space nanti... hahaha...
one thing.., apsal tiap kali wa komen blog luh, ada mamat yg dok berdiri pakai spek item kat sebelah tuh...

tasikmerah said...

aku nk jadi PA ko bang. errr... cekgu pakai PA ke? hehehehe...

:p



.

Nizam.Ariff said...

Addy,
Temnpat training je kat situ. Tapi aku tak layak nak jadi steward. Aku belum cukup 'terlampau' lagi... hahaha

CKlah,
Semoga cikgu cepat sembuh. Tasek tanya aku hari tu, cikgu kat spital mana, aku cakap aku tak tahu. Kalau tak kat Ipoh, kat Manjung le kut... dia jumpa kut.


Sepa,
Lost in Time = Iron Maiden.. hahaha
Brader mana pulak tu? Kalau kat follower, tu kira sepupu sepapat kamu le tu... agaknya.


TM,
Bukan ke ko hari tu dah jadi PA aku tak rasmi? hahaha
Aku tak mampu bayar upah ko le...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com