Thursday, August 13, 2009

Resepi terbaru dari dapur kami...

.



Ini resepi baru.
Sapa nak cuba, kena minta resepi dari Mama.









Kalau nak kukus pun boleh.

Amacam Kucingorengemuk, lu berani cuba?








.

10 comments:

Insyirah said...

Kalau goreng lagi sedap kut. Betul tak KOG?

Uwekkkkk.... :p

Hasri bin Hasfa said...

ganti "electric chair"?...

kucingorengemok said...

kah kah kah... tak tahan tgk muka innocent dia tu! ko kejam!! hahaha, sambung gelak...

ashley said...

Dia nak bunuh diri ke apa tu, Nizam?

Aku risau dia tinggalkan jejak barang seketul dua...
Jenuh menyamak!!

Oh ya..sisa pepejal kucing hanya kategori Mutawasitah..

Okay Jagad, go ahead!!

Nizam.Ariff said...

Insyirah,
Kalau goreng kena taruk tepung goreng mamak, baru rangup.. hahaha


Sepa,
Aku teka dia nak buat telur separa masak tu... hehehe


Kucingorengemuk,
Hahaha... ko tak nak rasa sepeha dua ke? Boleh kongsi 4 orang tu. Ada 4 peha.. hahaha


Ashley,
Aku rasa periuk tu masih suam-suam, tu yang dia nak bertungku kut... hahaha

Abis le telur dia...

tasikmerah said...

makin ganas muka dak jagad. ha ha.






bang, aku nk balik t intan. nak kirim apa? hehehe...



.

Nizam.Ariff said...

TM,
Dia dah teruna tu. Dah pandai intai betina...

Balik karang kirim gambar je la... ko ambik gambar2 yang menarik dan paste kat tempat kamu, and explain... boleh?

addyaholix said...

bulu jagad ko cabut tak bang? ke ko kukus macam tu je?

gila muka jagad kerek semacam.

hairul said...

wah comelnye dia duduk dalam tu...
nanti boleh buat frame gambar.. atau masuk peraduan kucing comel hehehe..

Nizam.Ariff said...

Addy,
dia dah ganas... hahaha

Dak Ai,
Nak gambar clear, datang le sini, tangkap gambar ... yg tu tak clear, VGA mode je

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com