Monday, January 25, 2010

Aku masih diawang-awangan... didakap sirrus and kumulus

.



Aku jalan terasa goyang-goyang.

Terasa seperti pijak angin. Macam pijak awan kumulus nimbus.

"Pegi la check darah..." kata Mama.

Bukan, bukan sebab tu...


Sebab Dr. Cardin yang kita beli semalam!

"Hmmm!!!" kata Mama.




*Scene lain*




Tak ada apa yang aku nak share pagi ni.

Kecuali satu sahaja.

Aku berpesan kepada kaki aku dan kaki-kaki kamu semua.

Melangkahlah ke jalan yang selamat.

Sesungguhnya, jalan yang selamat itu jalan yang lurus...



"Eh, kamu buang tebiat ke...?" kata mereka berjamaah.

















.

8 comments:

xiiinam said...

Masih di awang-awangan.......








Turun Nizam...turun!

Anonymous said...

Woooww.....

Kasut baru Dr Cardin tu....

Nizam.Ariff said...

CKlah,
Tengah syok kat atas nih.. malas nak turun lagi ... hahah

Anon,
Atas nasihat Doktor gak... hahaha

tasekM said...

kirim salam kat mamat yg silang kaki tu ye... he he.

hmmm... kasut orang laki, kan...? sepesen je... tak best langsung!~

hehehehe...

:p



.

Nizam.Ariff said...

TM,
Weh... tu idola semua wanita dia tu...hensem giler... pangkat pun tinggi.. dahsyat la ko, pandai pilih kaki..

ashley said...

Yang silang kaki tu aku risau..sebab macam stail kasanova nak tackle pompuan!!
ha ha
jaga jaga ko TM!!

AZANI said...

salam nizam
mujur tak nike air..

Nizam.Ariff said...

Ashley,
memang pun, dia sandar kat diding kaca tuh sambil tangan scrible something kat note kecil dia...

Azani,
Kalau nike air, sahih terbang punye... hahaha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com