Friday, January 29, 2010

Buat Along ku sayang...

.

Nota buat Along,


Bukan abah tak suka kamu. Bukan abah tak mahu kamu lagi kerana kamu sudah besar. Tidak sama sekali.


Kamu telah banyak berjasa kepada kami. Kali ini, biarlah Angah pula yang berbuat jasa. Dia masih muda, masih kuat. Biar Angah pula yang bekerja keras untuk kami. Along bolehlah berehat.


Abah sediakan parking lot yang terbaik buat Along untuk berehat.


Sekian.

6 comments:

AZANI said...

salam nizam
angah tu kereta juga macam along, habis kuda api tu acik lah...?

Kak WL said...

Ceh kereta rupanya!

Akak ingat inagt ada sedara meninggal

Siap ber along angah

Siap berparking lor lagi.

* parking lot maksud aku, selalunya 'kubur' hehehe..

Parking terakhir untuk kita juga.

ashley said...

Tapi angah ni kerjanya cikgu tediker jer..
ha ha

salah maksud stetmen ku?

secangkir madu merah said...

wah dapat yg baru, yg lama dipinggirkan...
ini yg tak adil,
orang memang cam tu, klu dapat yg baru yg lama dah macam tak nampak dah... padahal masa sebelum ada yg baru..yg lama tu lah yg di 'kuda'kan...isk isk isk...

Nizam.Ariff said...

Azani,
Kuda api tu kira anak jirasn sebelah yang selalu tolong kita.. hahaha

Waterlily,
Ooo... tak tau lak parking lot tu ada nama lain.. hahaha

Ashley,
Angah yang tu peneman sunyi merangkap cikgu tadika kut....hahaha
Bila nak jumpa akak kat Bangi nih..? Hahaha

SMM,
Abih tu, dah memang kuasanya digelar 'kuasa kuda'... memang lah kena kudakan... Angah pun akan dikudakan juga... malah kini giliran Angah pula dikudakan.. hahaha
Bak kata salesman tu, 'kalu simpan manyak lugi. Bulan-bulan lagi bayar bank tapi tarak pakai... haiyoh!'

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com