Wednesday, April 28, 2010

Kalam Jama'ie...

.




Sebelum kami bertolak ke KAFA itu, Paku Payung tanya aku, kalau tak menang tak apa ke?

Aku cakap, tak kisah sebab yang penting ialah exposure dalam pertandingan macam itu. Pengalaman bercerita / bercakap di depan lebih 20 delegasi dari lebih 20 buah sekolah KAFA, itu lebih penting.



Dan sekembalinya dari dari bershoppang-shopping, kami singgah untuk lihat penyampaian hadiah.


Ya, dia turut merangkul hadiah dalam kategori yang dia masuk. Tahniah.





.

9 comments:

kucingorengemok said...

kena dengan team gold baju raya tu... masa gi raya boleh la kelek hadiah sana sini :)

Nizam.Ariff said...

KOG,
Baju lelaki tak le se 'gold' mana.. kuning kusam je pun.. hahaha

Anonymous said...

Tahniah buat spupu kecik arip..

pasni kumpul medal2 sukan lak... :-}

tasekM said...

tahniah.

Nizam.Ariff said...

Pojie,
Medal sukan?? hahaha.. lawak la ko... sukan tak ada dalam darah daging...

TM,
Timakaceh bagi pihaknya...

Anonymous said...

Paman,

hahaa...boleh la..belum cuba belum tahu...tarik tali ke..boleh je..tu badminton pun sedap gak tu...


ni off topik..dgr cita proton nak kuar kete sedan mcm mitsubishi lancer tu betul ke??

Nizam.Ariff said...

Pojie,
Dah nak keluar pun kata PaulTan.... sambar la satu..

Anonymous said...

Paman,

cdgnye nak sambar la satu tahun dpn...tp tak tahu nak pilih yang mana...

minat kat honda kotaraya tu sbb ade dual transmision..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com