Saturday, May 22, 2010

Hari dimana nama aku terpacak pada bendera itu...

.




Jumaat semalam, kawan-kawan ofis buat parti harijadi. Aku tau, hari aku 'menjadi' belum cukup 'haul' lagi tapi kawan-kawan buat parti makan-makan untuk kami yang 'menjadi' pada bulan May dan Jun.


Ni kira-kira semacam khatan beramai-ramai la. Nasib baik tak ada Bomba datang sembur air kat kami.


Dan seperti yang kenali aku sebagai aku, nama aku terpacak di atas Cheese Cake buatan Resepi Rahsia.


Dan Cup Cake yang juga dari adunan Resepi Rahsia



Terima kasih kepada semua yang menjayakan rancangan ini...

Cuma satu je, bila dah cukup 'haul' nanti, aku nak satu lagi, khas buat aku...









Hah, yang ni Murtabak pak arab...




.

8 comments:

AZANI said...

salam nizam
selamat harijadi 'advance'
moga panjang umur,murah rezeki....

Nizam.Ariff said...

Azani,
Terima kasih ats doa tu... semoga kita semua sama-sama bersama-sama dalam doa tu...

tasekM said...

sedapnya murtabak tu...





dh cukup haul nnti la aku wish yek...? he he.



.

Anonymous said...

paman...

selamat hari pre jadi..nak ape?wish la...no hal punya..
pasal paman, kami mampu je bagi everything yang di wishkan... tp melalui gambar je la...hohoho..

Anonymous said...

Yummm.....

Sedapnyer cheese cake tuh...

Selamat Hari Lahir, darling!

ashley said...

Ishhh.... dah besor dah adik kakak!

Nizam.Ariff said...

TM,
Tak elok tangguh2 wish tu.. cepat wish sekarang.. hahaha

Pojie,
Aku nak emas 2kg dah la...

Mama,
Thanks darling...

Ashley,
Ish.. malu ah.. hahaha

::Me.Myself.I:: said...

cupcake tuh bkn dr rahsia resepi yee..harap maklum!

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com