Sunday, April 17, 2011

Baru punya....

Let the pictures do the talk.

Tolonglah sampaikan.

























... feel like to give up my life...?




.

7 comments:

AZANI said...

salam zam
moh baca yassin, waqiah ,al mulk dan sajjadah....siang esok insya allah kita dengar khutbah....

ckLah said...

Betul Azani...dan jangan lupa oleh-oleh dari Mimbar Jumaat buat ckLah esok, sebelum cklah meneroka bumi Shah Alam...

AZANI said...

salam cikgu,
InsyaAllah cikgu,kalau terjumpa adik yang di Shah Alam tu,minta tolong tengok tengokkan,Assalamualaikum padanya dan cikgu.

tasekM said...

jaga diri ye...









err.. n3 atas tu aku nk kena bg email add gak ke...?
aku rasa aku dh dpt invitation tu... ke cemana kira tu..?

:)


.

Aku said...

Azani,
Wokey...


Cklah,
Bercutikah?... mesti ada keje nih..


Azani,
W'kum salam... aku dah jawab siap-siap.


TM,
Mana yg aku boleh cekau kat blog masing2, aku cekau je...ko punya aku dah ada.





Ok, aku nak tutup akuangakut sekarang ni..

AZANI said...

salam zam
bagus bro, buka bisnez hari jumaat, moga maju dan berjaya.

Aku said...

Azani,
hari jumaat hari keberkatan...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com