Sunday, May 15, 2011

Mula-mula masukkan telur ke dalam mulut ....

.





Entah apalah yang dia marahkan sangat sampai jelir-jelir lidah gitu. Aku dah buat seadil yang boleh. Tapi mulut aku satu. Perut aku pun satu. Salur esofagus pun satu jugak.


Sabar-sabarlah, ya? Masuk satu-satu. Jangan dengki-dengki. Tak elok. Ikut giliran taw...


Okey, aku makan telur 2 biji dulu....










.

12 comments:

tasekM said...

dengki ke telur la tu...
ha ha.

aku benci lidah tu.
manjang nk terpatah.




.

Aku said...

TM,
Lidah dia memang terjelir je manjang..

Kalau dia tak jelir, mulut dia ternganga lak... payah nak katup.. hahaha

tasekM said...

'Racun' tu nk bg aku satu tak tu...?

beb..
aku tgh tgk jjcm
restoran putera ayu.
pdg jawa.
shah alam.

ko kena pergi nih.
sotong bakar berempah dia membunuh wey..




.

tasekM said...

kejap.

asal lak 'racun'...?




.

Aku said...

TM,
Kami tgh tengok Spongebob hahaha...

Racun?? Sebab ia boleh meracuni jiwa-jiwa org yg membacanya.

Tolong SMS aku alamat ko. Opis atau rumah tapi elok opis kut, dah tentu pos laju sampai masa ko bekerja.

tasekM said...

kejap.
tebal tak..?
boleh masuk dlm sampul pos ekspress tak...?

ko tau kan.
pos ekspress dgn pos laju x sama.




.

Aku said...

TM,
aku masuk pos laju punya sampul je la... agak2 besar dan tebal mastika je... lepas kut?

tasekM said...

pos laju mana ada sampul khas.
yg ada sampul khas kaler kuning tu pos ekspres.

kalau guna pos laju: aku kena sign masa terima sampul tu.
kalau guna pos ekspres: aku tak perlu sign. ssb dia tinggalkan je surat tu.

aku cadangkan.
ko guna pos ekspres la senang.
kalau aku xde opis/umah pun bulih sampai sbb dia akan tinggal kt post box je.


bulih?
ke guane?




.

SHIMI said...

bro, nasib baik aku baca dan pahamkan berkali2.
aku ni naif bro, allergi dengan perkataan telur ni...

hahahaha

Aku said...

TM,
Ooo... ada beza ek? Ok, nanti aku buat pos express. Laju dan express kalau lumba mana satu menang ek?



Shimi,
Err... ko fikir yang *tut* tu ke?
Hahaha.... ko jahat.

Aku pun naif gak ni...

Hasri bin Hasfa said...

dino,
benda nih pakai spek rupanya... patut la bila buh mi goreng dalamnya, bila keluar jadi lempeng...!

Aku said...

Sepa,
Ko punya kira ok keluar lempeng. aku punya kadang-kadang keluar burger, kalau tak bernasib baik keluar mee goreng jugak, tak tukar...!

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com