Thursday, June 23, 2011

Awas lho !... jangan coba-coba ... mentingan lho jaga nafsu lho...

.


Sekali imbas, ianya seperti kalkulator biasa-biasa. Sememangnya kalkulator biasa...








Tapi, awas kepada mereka yang mula memasang angan-angan untuk merampas, mengambil tanpa kebenaran atau memiliki tanpa sah milik, kerana ini yang bakal menunggu...

Aku tak nak, aku seriaw woo.... aku tak ada rahim nak membusut....







Semalam, aku pinjam kalkulator dari pihak pengurusan resort itu kerana aku lupa nak bawa kalkulator aku.










.

12 comments:

NM02 said...

hahaha... warning yg menakutkan sungguh

Aku said...

NM02,
kalau pompuan .. lagi takut sebab pemilik tu adalah bangla... hahahaa.. memang membusut la perut...

tasekM said...

bila la perut aku nk busut ada isi nih...



.

AZANI said...

nak komen gaya tulisan bangla tu.....
alah saja je bagi alasan...kalau tak ada orang ambilpun dia cuba cuba juga kot..apa lagi kalau dah terambil cuba bersungguh sungguh....kot....kotlah...kotlah...hi hi


sek sampai masa nanti dapatlah adik mc...doa dan usaha...

Aku said...

TM,
weh.. taik pun isi gak taw... hahaha



Azani,
tangan dia banyak bulu... eeeyuuooooo!

AZANI said...

apa, tangan tasek ke tanfan bangla..:


kan main lagi ye saing menyaing...hi hi...

AZANI said...

zam, aku dah chek entrigambar wordless wednesday dan benda kenyal dia...konfirm....bukan tangan dia....mana ada

Aku said...

Azani,
woo.. ko ada firasat ek?
Aku rasa, tangan dia tetap kenyal tu... hahahaa

ashley said...

HAHAHAHAHA!!

aku ada ambik gambar kat satu pintu jamban di toilet mana tah..
.
.
.
makcik pencuci punya leteran pada orang yang tak flush after using the toilet.

AZANI said...

bukan kenyal,maksud aku tgn dia tk berbulu

Hasri bin Hasfa said...

kalau curi tak leh. ko bom-kan jeh kalkukulukor tuh. tak pun ko lenyek ngan steamroll.

Aku said...

Ashley,
aku pun selalu gak jumpa nombor telefon tapi yang jenis urut-urut baekkk punya la....



Azani,
Ye ke tak berbulu.... ? hahaha. Mata ko amat tajam.


Sepa,
tu tetap boleh jadi busut perut wo....

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com