Monday, September 26, 2011

Sewaktu menyusuri damai malam...

.

Elok didengar sewaktu tenang dan aman.....







.

10 comments:

ibundo said...

aku klik tapi tersangkut-sangkut. Mungkin bukan masa tenang dan aman aku..
balik dulu.

Aku said...

kakpah,
hahaha.... nak cepat la tu...
aku bukak elok je nih... takpe, tunggu damai dulu baru boleh feeling...

ini nyanyian Crisye (arwah).

tasekM said...

n3 bangun tahajud eh?

Aku said...

TM,
tak tidur lagi laa...
ngantuk tapi tak bleh pejam mata...

sepa said...

tak dapat upload la brader. kat sini guna vsat. nanti, bila balik ke miri aku cuba dengar - ada streamyx...!

dari tajuk tuh aku agak lagunya jenis yg 60-70 beat. aku rasa mgkn aku perlu 4 hari tuk habis dengar.:p
ko pun tau la kan, aku kan suka dengar lagu yg 105 beat ke atas. (lagu2 yg jerit2, pukul2, hentam2, belasah2, amuk2 gitu -ringkasnya, lagu keras2 la...) :)

brader, nak tanya satu - ko dah kena penangan esq ka...?
lepas course tu kan, diaorg suruh buat membership n jadi alumni. aku tak buat. sorang aku jeh yg tak. diaorg marah. seperti biasa aku buat2 deek... hehehe...

first day course, kawan aku tanya. 'ko tak heran ke hasri?, org indon ajar kita tentang jgn korup. ko tau tak korupsen di indon cam ne.?!'
aku jawab. 'dua tahun aku kerja kat indon. indon negaranya tak kaya, tp org2 yg berkerja kaya2. tambah2 yg kerja ngan gomen. mgkn meysia nak2 ke sini cara bangunnya.' :)


.

Aku said...

Sepa,
agak-agaknya tu sebab dia org buat esq ni kut.. nak transform minda dia org tu.


aku basi abis... yg kasut tu module hari akhir. aku, kalau kasut pak aminul tu, bukan setakat lap pakai tisu, pakai lidah pun jadi.... hahaha

sepa said...

sapa la yg lap kasut ko tuh...?! brapa upah ko bagi...?!

partner aku bagi kat aku rm5, buh dlm envelop...
aku bagi kat dia rm1, buh dlm envelop gak...

dua2 envelop-pun masuk la dlm karung yg lebih besar...

:)

p/s : partner aku lap kaw2, setiap pelusukcelah kasut. duatiga kali mintak tambah tisu... katanya, inilah peluang aku untuk berjasa ngan ko... kahkahkah... mulia betul hati dia...

module lap kasut nih - aku respek la brader... akupun tak terpikir ending nya...

ko bayangkan, partner aku tuh... dah la dia lap kasut aku betul2 punya lap... dia upah aku bukan sikit2... (- the more u spend the more u gain...!)... :)

Aku said...

Sepa,
kawan aku gak, aku dah biasa dgn dia. semua org dalam tu pun rata-rata aku dah kenal 5-15 tahun... sebab in house training. semua org kompeni.

aku pakai selipar Crocs jer... dia pun pakai celipar Crocs... mende sangat kami nak lap?! tak boleh lap pun hahaha...

tapi aku suruh kawan2 lain yang lap benar2 kasut tu sampai kilat... aku offer air ludah bagi cepat kilat... aku kata, itu saja yang aku mampu 'berikan' untuk menolong... jahat aku kan? Hahahaha.....

sepa said...

selipar Crocs org tak lap brader.! biasanya direbus jeh...!

ye ye... ko jahat.! jahat manje... :p

Aku said...

Sepa,
betul tu.. direbus jer kasut tu lagi senang.


shhh... bab manje jgn sebut kuat2. hilang macho aku karang....

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com