Tuesday, September 13, 2011

Wanita oh wanita...

.

Dilema seorang wanita yang bekerjaya...





" I think I need a NEW bigger bag lah.... "

" You have 2 bags already maaa..... what for ? "


" I need the new bigger bag to carry these bags lah.... aiyoo"





Gambar benar tapi cerita adalah hiasan...





.

12 comments:

cheqna said...

senyum je=)

Aku said...

Cheqna,
hehehe... ko pun lebih kurang kan?

buah kedondong said...

err...kalau aku angkut beg lappy + beg pam + beg duit + beg solat...agak2 troli muat tak?

AZANI said...

zam
ko kena faham dalam beg deme, pampers anak, dia, tuala napkin anak, spare lighter ayah, kunci rumah spare, kunci kereta spare,pepper mace,wistle, chek book ayah, chek book akaun bersama, termasuk yang paling penting kotak rokok ayah yang terltinggal dalam tandas..

tasekM said...

bab2 beg ni aku kodi.
beg aku mmg tak banyak...



.

AZANI said...

tu belum leotard masuk gym,shampoo, makeup,lotion..

Aku said...

BK,
ko jangan....



Azani,
ooo.. gitu ek? Hahahaa....
itu ko cakap, kalau pompuan retaliate aku tak jamin....


TM,
ko memang berdarah lelaki kalau gitu.... hehehe


Azani,
Mana ko tau nih? mesti ko pernah bukak beg pompuan ni...kan?

AZANI said...

zam
wanita ni bila dia ibu dan isteri biasnya mendahulukan keperluan anak dn suaminya...

cuma part pepper mace tu takda, aku rasa perlu ada, zaman mangkuk ayun ramai berkeliaran , whistle tu pasal wife aku guru beruniform tiup je murid beratur...

aku selalu pelupa, jadi spare lighter selalu dia bawa kalau kami bergerak sekeluarga, pampers tu masa anak anak kecil dulu,pad tu bila perlu...takkan tak tahu kot...

napkin atau tisu mmg ada,mujur lah mekap kurang...ada tidakpun cuma face powder...

buku cek masa zaman aku ada akaun semasa dulu...sekarang dah tutup...

kunci spare mmg selalu bawa, sebab pernah terkunci , kunci masih di stereng....

AZANI said...

part leotard ngan lotion...tu aku nontn kat teledrama....

AZANI said...

bk
beg pam tu hapa?

numpang lalu zam

Aku said...

Azani,
dalam handbag Mama pulak, 1/3 adalah barang-barang aku... dari handphone, kunci kereta, resit, minyak angin.... kalau berjalan dengan dia, handbag dia jadi cacamarba... hahaha

cuma lighter spare yang tak ada.. prinsip aku.

Aku said...

Azani,
hish..!!! jangan tanya... itu hal orang ibu-ibu la.... hahaha

Tapi kalau dalam ko punya laci ada pam, aku tak tau kenapa.. hahaha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com