Sunday, October 30, 2011

Aku ada projek persendirian nak buat tapi....

.


Aku amat teringin nak menulis lagi tapi bukan sahaja masa yang tak mengizinkan, tangan aku juga kurang menyelerakan. Aku cuba cekalkan hati untuk menulis juga.


Kali ini, aku akan cuba gunakan daya kreativiti aku untuk membuat analisa beberapa towkeh blog yang telah dikenal-pasti untuk aku bina karekter untuk watak-watak. Oleh kerana ianya hanya analisa luaran berdasarkan penjelmaan diri towkeh di blog masing-masing, watak yang dicipta TAK MENUNJUKKAN karakter sebenar individu terbabit. Tidak sama sekali.


Aku punyai pilihan, sama ada aku bukukan atau aku tulis sahaja episod demi episod dalam blog Merung Mahawangsa. Walau apa pun, ianya bergantung kepada kelulusan tuan punya blog yang aku pilih untuk dijadikan watak dan karekternya sekali.

Jika tak mendapat kebenaran, buku atau episod yang aku tulis itu hanya untuk edaran terhad, hanya untuk tatapan sesiapa yang wujud dalam cerita tersebut, selain menjadi naskah peribadi aku.Sebagai teaser , sila baca sessi pengenalan watak pertama ini...Anda mungkin akan kenal seorang demi seorang nanti.
Jika individu yang merasa itu adalah dia dan dia tak suka, silalah tinggalkan komen dan beritahu aku secepat mungkin.
.

4 comments:

cheqna said...

ok..cheqna tunggu
semoga berjaya =)

tasekM said...

nak pi MM jap..


.

@xiiinam said...

Hehe...itu bukan aku. Tapi aku suka!

:D

Aku said...

Cheqna,
doakan kesihatan dan kesejahteraan ek...?
TM,
Hoh.. cepat tgk... keh keh keh..Cklah,
bukan ek? aku tak berani nak suka-suka ambil karekter orang , cikgu... boleh kena saman malu woo

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com