Friday, February 17, 2012

Menari bersama-sama jiwa yang parah...

.

imej: art-bandgeek.deviantart.com



Kupegang tanganmu, kurangkul pinggangmu
Kau genggam tanganku, kau dakap aku
Lalu kita pun menari 
Alunan muzik alam liar
memutar kaki dan fikiran
Kita basah dalam hujan air mata
lencun, sejuk mencengkam jiwa


Kataku
Kamu yang parah jiwa
Masuklah ke dalam raga dada
Agar kita bersama selama-lamanya.





.

7 comments:

sepa said...

kejap nak tanya.
ko menari dlm music Kitaro ke Yanni ke atau dlm soprano tau yg titanic - life goes on.?

tasekM said...

sepa,
aku syak lagu zapin pak ngah balik la...

:p




.

Aku said...

Sepa,
ntah.. a,u tak ambik tau pun.. hahaha



TM,
Zapin mana ada peluk2... dansing-dansing..... hahaha

secangkir madu merah said...

tiba2 kau jadi romantik pulak ya..

Aku said...

SMM,
romantik dengan diri sendiri, kak... hahahaa

ckLah @xiiinam said...

Bahaya menari dengan jiwa yang parah ni....takut termenurun macam Kuda Kepang...nyeterom!

Aku said...

Cklah,
hormon tak stabil kut cikgu... hehehe

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com