Thursday, May 24, 2012

The new bio-degradable Note-book...

.

Always get connected!





Pastikan note-book anda sentiasa dalam talian dengan internet...
Kerana media baru (new media) membekalkan banyak informasi.
Untuk terus berada di barisan hadapan, informasi perlu sentiasa di hujung jari.
Sekali tekan, informasi terus meloncat dari masyrik ke maghrib dalam sekelip mata.
Sama ada informasi itu bagus atau semata-mata fitnah si Dajjal.
Alaaa... macam cerita tentera si Dajjal di akhir zaman tu.






.

13 comments:

sepa said...

eh. lupa nak tanya semalam.
ko ada tengok debat Khairy vs Rafizi, tak.?!
debat pasal PTPTN, hari selasa mlm.

aku tangok, best ar.
kalau ko tgk, ko buh la pandangan ko.
pastu aku buh pandangan aku pulak.!

:)

.....

*org yg duk kerja lam utan cam aku, maklumat yg penting ialah :
1) jln terputus sbb air bah oleh hujan lebat belah malam...
ditambah dgn air yg turun dari banjaran di hulu nun.
2) biawak, snake dan katakkodok yg naik duduk santai
atas jalan sbb air naik... kesejukkan panaskan badan.

maklumat cam nih bulih dpt lam internet tak.?!
eh. nak internet menda, duk lam utan, signalpun tak dak...!!!

:p

yana lyana said...

kelas tauu..

gadisBunga said...

sekarang ni kat henpon pun wajib ada internet. pekej sehari 3 hengget pun 3 hengget lah...seb bek ada digi. :p

kucingorengemok said...

kah kah... kalau sambung camtu tulisan yang conet² pun terus jadi font lawa² kan

tasekM said...

kah kah.

jenis ni nak ada anti-virus juga ke nih...?




.

Aku said...

Sepa,
aku tak kesian sangat dengan ko... tapi aku sangat runsing dengan nasib si katakkodok yang berpeleseran di atas jalan selepas hujan atau bah... kakaka..



Yana,
hahaha... dah memang note book pun kan?




GB,
handphone aku bukan smart phone... buang masa nak connected to internet... hahaha



KOG,
Kakaka... aku tak tahan dgn komen ko nih...
ye la.. tulisan aku memang tak elok...aku ngaku... hahaha




TM,
Tak perlu antivirus... virus free.

Kalau pun ada, itu memang benar-benar virus yang perlukan vaksin... contohnya virus selsema dan virus pemalas... kah kah kah

sepa said...

banyak dah katakkodok lunyai kering atas jalan.
burung keruak pun senasib. snake jugak.
tapi, biawak tera, tak kena.!!!

*ko bayangkan bawak 4wheeler, gaya ferrari di jalan
berbatu-tanahdimampat, mana sempat nak mengelak, bang.

ko nak katakkodok yg dah lunyaikering,
boleh aku poskan.?!

:p

hairul392 said...

nanti kena virus... buku tu..

Aku said...

sepa,
weh... tak ada orang makan katak pekasam ke ek?

boleh gak ekspot ke Siam... buat masak Kailan Katak Masin... perghh..
alaa. dia org memang dah makan katak....



Dak Ai,
kalau bersin atas buku tu memang kena virus la.. hahaha

sepa said...

katak aku tak dengar lagi ada ke tak org makan kat sini... biawak, ularsawa ada yg makan.

semalam aku tengok, di simpang depan nun.
ada orang panggang ularsawatikus (dipanggil ripong),
besar nar ularnya. aku agak sebesar pipe 3inci.
diaorg panggang dgn kulit2nya sekali,
tanpa kepala. caranya : diaorg cucuk kayu
ke dalam badannya, rupe sate, dan putar atas api. lebih kurang ayamgolek, kot.

:)

secangkir madu merah said...

sangat bernas idea ko

ASH said...

jap...
terkedu sebontar dengan keunggulan entri nih

Aku said...

sepa,
wuihh... mesti liat kalau panggang macam tu je...



SMM,
haaa... perli la tu.. keh keh keh...




Ash,
gaya, mutu, keunggulan... tag line Dunhill... hahaha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com