Sunday, June 24, 2012

Grafiti cahaya...

.
Light grafiti yang ekstrem...










.

11 comments:

tasekM said...

background mmg gelap gitu ke ko edit?


.

Nizam.Ariff said...

TM,
b/g memang gelap.... aku tutup semua lampu dan langsir... lubang hidung pun kena raba kalau nak tau ada ke tak... hahaha

so, camner nak fokus? hmmm... ada laaa...

ckLah @xiiinam said...

Wah wah...adinda berdua ni makin hebat skil...makin gigih bereksperimen!

Nanti nak belajor...

amn said...

kamera web cam boleh buat tak?hi hi...


tak mampu nak buat....mmg handal...

ardz marn said...

terus terang gua nak cakap.. gua memang kagum.. dalam bab kreatif nie lu punya pergi lain macam juga.. hahaha..

mintak izin nak tumpang tiru skill.. keh3..

secangkir madu merah said...

gambar betul yg telah diedit ke tu?



tahniah utk PAKU PAYUNG kerana terpilih dlm kelompok Elite..

Nizam.Ariff said...

cklah,
tunggu apa lagi... cikgu buat berlatarbelakangkan menara condong, mesti cantik tu...





Azani,
Boleh juga kalau nak cuba.... jangan ambik aksi melampau dah lah.. hahahaa





Ardz Man,
Jom.. apa lagi tunggu.. ko pun dah lama tak update tu...



SMM,
betul. Yang aku edit cuba crop, contrast je... yang lain dah memang gelap...

Terima kasih atas ucapan itu buat pihak Paku Payung... hehehe

sepa said...

aku ada cadangan...

apa kata ko ikat lampu led yg kecik kat badan cicak,
ko buh cicak dalam akuarium, tutup supaya cicak tak lepas keluar,
tembak buat light trail...
masa tembak, ko usikusik cicak tuh, biar berlarilari keliling akuarium...

selamat mencuba.!

:)

Nizam.Ariff said...

sepa,
nak tangkap cicak tu pun satu hal tu... belum lagi nak ikat kat ekornya... ikat2 lepas tu putus ekornya.. sia2 je...

baik ikat kat ekor musang atau ekor beruang...

gadisBunga™ said...

mmg lain mcm ko punye tahap kretiviti nih.

hmmm...mula la aku kecewa tgk hasil light graffiti aku.

takpe, nanti aku buat semula. hewhewhew~

Nizam.Ariff said...

GB,
aku pun nak improve lagi... aku nak lukis kartun siap dengan shading lagi... tungguuuuuuu...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com