Saturday, July 7, 2012

Hai kawan-kawan, jom kita berkaraoke...

.

Hai kawan-kawan!

Kalau kawan-kawan penat menonton kartun, kini kita juga ada nyanyi-nyanyi. Kawan-kawan boleh berkaraoke sambil menari. Cepat capai mikrofon! Mari kita berkaraoke lagu di bawah ini dahulu...



video



" Baby... la ..la..la.. girl wit your body.. la.. la.. la.. little naughty....la ..la ..la loose control... la... la.. la what chu..what chu waiting for? la... la... la... get me it's all yours! "


Tak apa kalau kawan-kawan tak faham. Nanti boleh belajar subjek tentang seks di sekolah. Kawan-kawan boleh faham punya. Kami 'gerenti'.

Kawan-kawan jangan takut terlanjur sebab kondom boleh di beli di mana-mana. Malah, kondom percuma pun ada kat kempen-kempen tertentu. Ambil terus sepeket.

Jangan risau kalau mengandung kerana baby itu nanti boleh dihantar ke 'baby hatch'. Hah! Sekarang hospital-hospital pun nak buat 'baby hatch' juga. Nanti boleh hantar baby ke sana.

Bila baby tu dah besar, nanti kawan-kawan boleh ajak baby tu berkaraoke lagi... dan lagi.. dan lagi...


" Baby... la ..la..la.. girl wit your body.. la.. la.. la.. little naughty....la ..la ..la loose control... la... la.. la what chu..what chu waiting for? la... la... la... get me it's all yours! "







.

8 comments:

sepa said...

bila dengar briter ttg 'baby hatch'...
terbayangkan penyu.


.

sepa said...

aku nak karaoke lagu Kitaro - Island of Life.

kejap lg aku poskan lagu... ko ready ngan mic jugak.!!!

tasekM said...

jahanam...



.

Nizam.Ariff said...

sepa,
ko pernah tengok penyu bertelor eh?





TM,
mana peginya penyaring di astro eh?

Water Lily said...

Hancur..alaa..tak payah la ko tanya bab saringan...

Dakyah filim2 dan siri tv america sama juga.

Free sex is good
divorced is better than married
Please cheating your spouse.

Kesimpulan2 pendek aje tu

Nizam.Ariff said...

Kak Lily,
nampak gayanya negara kita merdeka tapi minda kita masih diperangi sampai bila-bila...

ckLah @xiiinam said...

Kalau ckLah nyanyi....mau beledek sabung menyabung....

Nizam.Ariff said...

cklah,
ye ke? kalau gitu datanglah ke sini... kat sini dah jarang2 hujan.. keh keh keh

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com