Sunday, October 21, 2012

The Puppet Master... (updated: with Riff)

.

Update:

Aku masukkan sikit riff untuk lagu tu...


video




Kat bawah ni entri asal...

------------

Kali ini aku cuba guna handphone cerdik pula. Dan aku cuba guna format berkualiti sikit, lebih sikit dari 3gp.
Tapi saiz videonya besar pulak la...
Tapi kualiti bunyinya lebih baik la...



video



Dan aku edit guna movie.maker, potong mana-mana bahagian yang dianggap bertahap kelucahan terlampau.
Tangan aku sakit, bertambah sakit... thinking of doing operation gak la nampak gayanya...
Tapi sempat juga buat klip ini buat kenang-kenangan...




.

12 comments:

alienpakailipstick said...

Nape tgn

Nizam.Ariff said...

alienpl,
akit... saraf tersepit kut...

Lady Windsor said...

Ni pun haku ta leh nampak! 2 x hangennnn!

sepa said...

petik sampai habis satu lagu, bang.!

eh. "The Puppet Master" ke, atau "Master of Puppets".?!

aku syorkan ko operate yer. apa2hal gudluck, brader.

Nizam.Ariff said...

LW,
aku rasa broadband tak laju kut...



sepa,
nak makan pun kena disuap skrg ni...
nak angkat tangan ke mulut tak boleh, urat tegang sampai ke leher...
tangan lurus takpe lagi, boleh diampun.... hahah

sepa said...

now aku paham dah tajuk entri ko tuh...

*eh. sakit tuh bang.! bila appointment ko jumpa doctor.?! semoga cepat sembuh, eh.

nak tanya (aku tak reti muzik), apa itu riff...?!


.

Lady Windsor said...

Ok, aku hagak2je la...tangan ko ada problem kan? Sila cepat baik!

Lady Windsor said...

ok dah boleh tengok..aku notice ada suara kanak-kanak...tu jer! Hehe..

tasekM said...

kalau operate boleh buat ko tak sakit.
silalah operate.



.

Kesuma Angsana said...

wah hebat !

Nizam.Ariff said...

Sepa,
riff tu mcm goreng2 sikit la...



LW,
tak kan suara kanak2 je yg dengar...?



TM,
ko tolong potong boleh..?



KA,
thank you kak.



.

amn said...

buka di opera browser baru boleh dengar dan lihat...

sakit masa nak genggam ke atau masa jari idle?
kawan aku dulu urat dia bila tangan dia lunjur ke baah, kembang macam belon, saiz limau kecil, gerun nengoknya...aku tengok dari gambar, urat mcm normal je...safaf kot?

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com