Friday, January 25, 2013

Kita siasat statistik blog kita...

.

Aku pergi ke 'rumah' Mat Som di daerah Suara Simpang Kiri.

Aku tertarik dengan statistik 'blog ranking' ada link di dalam blog beliau, atau tekan sahaja di sini...
Anda boleh siasat sendiri rangking blog anda.

Ini dapatan yang aku terima daripada WebstatDomain itu:


Akuyangakut.blogspot.com is ranked 24,506,776 in the world (among the 30 million domains). This site is estimated worth $299USD. This site has a low Pagerank(1/10). It has 31 backlinks. It's good for seo website. Akuyangakut.blogspot.com has 10% seo score.
Rating:
2.5/5.0
by
WebstatsDomain


Apabila aku 'run' sekali lagi, kali ini nilai site akuyangakut dan berubah, mahal sikit.... hahaha

Akuyangakut.blogspot.com is ranked 24,506,776 in the world (among the 30 million domains). This site is estimated worth $456USD. This site has a low Pagerank(1/10). It has 31 backlinks. It's good for seo website. Akuyangakut.blogspot.com has 15% seo score.


Untuk fotoblog yang baru berusia setahun jagung pula...

Fotoblogaku.blogspot.com is ranked 18,432,444 in the world (among the 30 million domains). This site is estimated worth $371USD. This site has a low Pagerank(0/10). It has 12 backlinks. It's good for seo website. Fotoblogaku.blogspot.com has 9% seo score.

 Eh, fotoblogaku pula yang mengatasi akuyangakut... pelik betul.

And cubalah...

12 comments:

fifie said...

eh tak dapat lah Nizam, fie dapat yang pagerank 1/10 je.

Nizam.Ariff said...

Fifie,
aku cuba buat untuk Fie pun sama la, tak ada masuk dalam rank. Mungkin dia tak dapat nak cari kut...

Temuk said...

Kang Temuk punya mesti ranking no. 1. Tapi dari belakanglah, hehehe. Nanti kalau lapang nak cuba tengok, kalau-kalau dah naik ranking jadi no. 2 dari belakang tu.

Kniedaz said...

tak try cuba pun tapi confirm takde dalam rank terus hehehe...

tasekM said...

tak koser sbb blog aku tak berbela. blog terbiar harus rank (-)ve gamaknya.

kah2.


.

LydSunshine said...

Lydsunshine.blogspot.com is ranked 4,843,952 in the world (among the 30 million domains). This site is estimated worth $1,509USD. This site has a low Pagerank(1/10). It has 79 backlinks. It's good for seo website. Lydsunshine.blogspot.com has 18% seo score.


Wah... blog aku dah improved banyak. Last time aku check 6% je. Hahah.

Nizam.Ariff said...

Temuk,
Alaaa... tak berapa stabil statistik tu. Dua kali cuba dah berbeza monetary valuenya...



Kniedaz,
tak jangka gak... sebab fotoblog aku tu baru setahun tapi dah kalahkan blog aku yang ini...



TM,
Aku dah test TasekM malam tadi tapi dia tak bleh jumpa link tu.. sama kes dgn dak Fifie tu..


LyDS,
Wuih... 1.5K USD.. dah boleh jual site tu... hahaha

CiKPuaNLawA said...

lagiii best.., reputation
safety 100/100...

hahahaa... abenda tu...?!..

CiKPuaNLawA said...

choppp check guna tipon x scroll sampai bawahh...
hahahaaaa...

tu result nya...


Summary statistics for sueali-anak2ku.blogspot.com
Title:bLoG CiKPuaNLawA
Pagerank:
Website Worth:$163 USD
SEO score:6%
Alexa backlinks:10

kBai...

Nizam.Ariff said...

CPL,
Hah... dah ada value tu... nanti boleh jual site tu ke MS Bill Gates.... hahaha

sepa said...

malas nak layan eh.! sebab blog aku nih mandom... hehehe


Nizam.Ariff said...

sepa,
tuuu... dah update tu..

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com