Monday, February 4, 2013

Cerita seram masih mengungguli carta...

.

Sebelum ini, entri 'Aku dah bunuh orang' sering mendapat perhatian pembaca.

Namun pada kali ini, entri bertajuk ' Kisah seram di bilik mayat di hospital Teluk Intan ' telah menjadi pilihan pembaca. Setiap hari ada sahaja yang membacanya. Malah tak sampai setahun pun entri tersebut telah menjadi bahan bacaan sehingga 11,000 kali.



Dan kalau dilihat pada senarai di atas, masih ramai yang gemar baca cerita seram.
Ini yang aku nak buat cerita seram lagi ni....






.

11 comments:

CiKPuaNLawA said...

yang bertajok...???!!!!...

fifie said...

orang Malaysia memang suka cerita seram, lepas tu buat buat tutup mata dengan tangan. Huahua

Nizam.Ariff said...

CPL,
nanti bila aku dah ada cerita.
Ko ada idea tak?



Fifie,
betul tu... cerita yang bermain dengan emosi sedih, takut, marah sentiasa menggamit pengunjung. Nak cuba bermain dengan emosi bosan tak?

bukankosong said...

sbb tu masih berlambak cerita melayu kat Malaysia

nak nak yg cerita hantu komedi

tasekM said...

ko percaya tak?
beberapa tahun kebelakangan ni, aku tak tgk langsung cerita seram.
aku dh jd sgt penakut.



.

Lady Windsor said...

rumah aku hari-hari seram, ko tanak buat entry ke?

Nizam.Ariff said...

bukankosong,
haah.. dan cerota melayu seram tak seseram cerita sundel bolong keluaran indonesia.... hahaha



TM,
ko dah jadi penakut ek?
aku rasa ko kena masuk fear factor.... ada Aaron Aziz... ko mesti hilang takut ko tu...



LW,
ko la ceritakan.
Ko tulis pada waktu malam di tempat yang seram tu, barulah boleh menghayati dalam penulisan tu...


sepa said...

cerita seram adalah jugak sejenis hiburan...

*ko tak romantic.! kalau ko tulis criter romantic, aku rasa lagila orang suka baca...


hehehe

Nizam.Ariff said...

sepa,
aku dah cuba tapi tak pernah jadi romantik...jadi lawak adalah.. .hahaha

Kesuma Angsana said...

KA pun suka juga hehehe

Nizam.Ariff said...

KA,
SUka yang seram2 juga ek....
nantila kalau ada idea kita buat lagi...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com