Friday, April 12, 2013

Reriang yang riang...

.

Hayati (bukan nama wanita)... dan jangan terkejut jika tertegur atau ternampak sesuatu...






Salam penghulu segala hari.




.

12 comments:

sudipVSsenduk said...

berulang kali saya play...
biar betik!!

Daddy Ziyyad said...

nampak mendanya bro? Aku tak nampak apa apa unusual pun

Nizam.Ariff said...

sudip,
biar betik!!! Apa yang ko nampak tu?


Daddy Ziyyad,
cuba tanya sudip apa yang dia nampak... kadang2 otak kita membuat wiring untuk melihat apa yang kita tak llihat sebenarnya... kan?

aza ni said...

sudip
takda betikpun?

Nizam.Ariff said...

azani,
hahahaa... ada... tumbuh kat tepi tu...

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

tak nampak apa-apa yang pelik..just anmapak jalan je , ke mata aku yg masalah ? takut tgk tdi , kot la ad 'benda' td..hehe

Nizam.Ariff said...

Nang Nor Azimah,
ada... bunyi riang-riang...

Lady Windsor said...

aku nampak macam-macam..mungkin betul kata ko otak kita macam memandai jer set supaya nampak mende walhal tak de pun..

sepa said...

laju eh ko jalan... dalam 55 secen, ko dah sampai ke hujung.!

Nizam.Ariff said...

LW,
errr... sebenarnya ada... hehehe
cer tengok lagi...



sepa,
brisk walk namanya..
bukan br1m walk tau.. hahaha

cik kaki ketawe said...

weh aku dengar bunyi riang2 tu je...
tp tak nampak apa pun
yg ada jalan yg lurus dan hutan sikit...
huhu...aku ingat ada lah benda paranormal yg boleh aku nampak...hehe..
suspen je

Nizam.Ariff said...

cik kaki ketawe,
hah.. betullah tu
aku cuma nak rakam suara reriang tu je pun.. rakam sambil berjalan2... akhirnya, ada juga yang dengar... hahaha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com