Wednesday, May 15, 2013

Projek Mimpi - buku aku yang ke 4

.

Aku masih mencari-cari grafik untuk kulit muka depan.
Aku orang besi, aku bukan orang seni... inilah payahnya...


Kawan-kawan kata, buatkan gambar awan je, mudah...


Aku buatkan dua orang tidur tapi ada kawan kata macam Prudential..

Gambar bantal je belum buat lagi sebab sarung bantal kena basuh dulu... ada banyak air liur basi.





.

8 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..Yg macam Prudential tu mmg betul, ala ala Prudential!

Weh seriously mmg kau nak buat buku?

Nizam.Ariff said...

Daddy Ziyyad,
Haah... tapi bukan untuk komersial.
Alaa... aku compile semula entri2 aku tentang mimpi tu je pun...

Kniedaz said...

Cari kat internet gambar kartun tido atau susah-susah, suh orang rumah amik gambar ko tengah tido

sudipVSsenduk said...

kucing saya selalu mengigau.
rupanya binatang pun bermimpi ek...

Nizam.Ariff said...

kniedaz,
tak boleh... nanti kena saman... hahaha


Sudip,
Ye ke?
agak-agaknya dia mimpikan kucing betina tu ... hahaha

secangkir madu merah said...

aku suka gambar awan tu.. tp nampak kosong.. cuba lukiskan sesusuk tubuh yg sedang lelap mata sambil duduk bersandar di sofa dan diletakkan zzZZZzz dan ada tompokan awan itu di atas kepalanya..

sudipVSsenduk said...

idea bantal tu ok sangat, sokong 100%. Kalau ada kesan air liur basi, nampak lebih real. Lepas tu susun huruf MIMPI guna scrabble atas bantal.

Idea paling bernas dapat hadiah tilam Dreamland dengan binaan spring yg direka untuk memberi sokongan pd spina tak?


Nizam.Ariff said...

SMM,
tu la... simple je kan?
tengoklah nanti mana yg berkenan....



Sudip,
So, idea bantal si TM tu boleh pakai la ni ek?
Nak hadiah tilam? Nanti aku beli tilam baru tu, tilam lama aku poskan sebagai hadiah... hehehe

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com