Monday, May 20, 2013

Selamat Pagi

.

Pagi tadi dalam perjalanan ke pejabat, aku belek-belek stesyen radio.

Kemudian aku terdengar berita. Dan baru aku tahu stesyen radio yang aku pilih itu Bernama yang punya.

Dan aku terdengar lagu lama ini.

Jom, cepat putar tangan laju-laju...






Putarrrr...... hahaha..

Sampai sekarang kalau aku terdengar rentak muzik macam tu, era 70an ~ 80an, aku akan terbayangkan seluar bel bottom, rambut mengerbang, baju sendat berjalur... dan menari dengan tangan yang diputar laju, dikayuh laju...




.

15 comments:

smbotak said...

aku suka dengar bernama radio ni (walau tak sependapat) sebab tak pernah lagi dengar dj dia mengilai macam orang sewel...

Nizam.Ariff said...

SM,
aku baru terserempak pagi ni...

sudipVSsenduk said...

saya putarrr Halim!
Wang besar, wang besar

Nizam.Ariff said...

Sudip,
Apa citer Halim Iskandar eh?

Ellie Mariana Abdullah said...

Akak budak kecik lagi tahun 70an. Ko dah lahir ke dunia ke belum ha ha ha..

Daddy Ziyyad said...

Lagu Hail Amir & Uji Rashid tu mmg berhantu siot...hahahaha

Daddy Ziyyad said...

Norkumalasari aku tak minat...

tasekM said...

halim othman la.
ko kenapa pulak halim iskandar..

:p

.

Nizam.Ariff said...

Waterlily,
aku rasa baru pandai berdiri nak memanjat kerusi agaknya... hahaha



Daddy Ziyyad,
Hail Amir + Uji Rashid memang killer duo...

Nizam.Ariff said...

TM,
Ooo.... habis tu siapa Halim Iskandar???

Daddy Ziyyad said...

mana ada Halim Iskandar..Halim Othman daaaa..H.O....

harith iskander ada la...pelawak botak yg iklan Nescefe tu...haha

Daddy Ziyyad said...

Weh, power siot matematik kau, siap jadi tutor kat belakang kelas....tu pasal kau jadik engineer..hahaha

Nizam.Ariff said...

Daddy,
Alahh.. masa tu je terernyer...
bila masa aku habis tolong org bab yang aku terer, aku tak de masa nak study bab yang aku tak terer.... last-last aku dapat A2 atau C3 je kut... tapi aku puas sebab kawan2 improve banyak, especially yang pompuan la.. keh keh keh..

sepa said...

kat sini takder canel nih kot.! hehehe

Nizam.Ariff said...

sepa,
tak ada.
aku rasa baru lembah klang je.

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com