Wednesday, July 24, 2013

Bulan romantika...

.


Di bilik tidur, dia sibak langsir, melihat ke luar, ke langit.

"Abanggg..."

Dia rapatkan wajahnya ke kekisi.

"Kenapa bulan warna merah?"


Hasri datang dari belakang, merapati tubuh Nita.

"Tak suka bulan warna merah eh?"

Hasri hidu rambut, merangkul pinggang Nita. Sama-sama memandang bulan.

"Takpe, nanti abang cat warna lain..."






.

10 comments:

smbotak said...

sayang punya pasal, berdusta perkara mustahil pun takpe. ini dalam waktu romantik. kalau tengah menyampah, dijawab "awak ingat saya ni discovery channel ke nak tanya macam tu?"

t.a.t.a said...

aku baru nak sound kau x sudah-suda buat entry macam ni bulan pose ni.




hahahaa.


memang pembunuh suasana romantik.

cik kaki ketawe said...

aku sokong pulak kata si TATA kat atas ni...muahaaa....



p/s : a best man ever who loves his wife sincerely =)

Nizam.Ariff said...

SM,
Hahaha... ada betulnya tu..


tata,
jahatnya dia...


cik kaki ketawe,
jawapan jerebu adalah jawapan skema... dah tak best nak dijawab... hahaha

LydSunshine said...

inilah namanya berjanji bulan dan bintang.

Nizam.Ariff said...

LyDS,
Kakaka... itu ayat romeo...

t.a.t.a said...

Jika ada lah lagi mamat-mamat macam tu yang berjanji bulan dan bintang, harus la tekak gue ini loya, dan kena reject terus.


mamat bunga!

Nizam.Ariff said...

Tata,
bunga berbau wangi...

jeb said...

siang puasa malam pun kena puasa..aduiiii

Nizam.Ariff said...

jeb,
hahaha.. pose malam 7 hari je sebulan...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com