Monday, August 19, 2013

Buku ke- 4, Sebalik Mimpi ...

.

Manuskrip dah ada dalam tangan aku. Kalau tak ada aral melintang, hujung minggu ni aku hantar untuk dibukukan.




Diatas sebab-sebab bajet, aku hanya reserve 5 buah buku untuk aku tawarkan di blog ini.

Yang lain-lainnya aku dah reserved untuk mereka yang pernah dapat buku-buku aku sebelum ini, aku harap mereka sudi terima buku yang ini sebagai koleksi mereka.

Jadi, sesiapa yang nak buku di atas, sila emailkan kepada aku... nizam.ariff@yahoo.com




.

13 comments:

ckLah @xiiinam said...

Cari butang 'Like' bersimbol jempol tak ada pula di blog. Kalau ada ckLah nak klik 10 kali!

Selamat maju dan jaya!
:)

Nizam.Ariff said...

cklah,
hahaha...jempol kat N9.
terima kasih... saja seronok nak buat koleksi je, cikgu.

secangkir madu merah said...

Rasanya belum terlambat nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin utk mu sekeluarga..
tahniah kerana masih rajin dan aktif berkarya..
aku nak buku kau tu, aku tertunggu2 jugak buku kau yg lepas2 tp nama aku tak ada dlm lis agaknya ya? tak apalah, harap2 karya yg ni dpt kau kirimkan buat simpanan dan kenangan.. hehehe..

Nizam.Ariff said...

SMM,
Aku ucapkan salam aidilfitri jua buat akak. Buku yang lepas-lepas tak diulang cetak dah... hahaha.
Buku yang ini nanti aku poskan...

Su @ Aya said...

Nak jugak! Suka baca penulisan kamu nizam.ariff. :D

Nizam.Ariff said...

Su @ Aya,
Ok. Sebelum habis minggu ini, emelkan alamat pos kepada aku ye...

BUNDA a.k.a KN said...

percuma ke? bunda pun nak jugak..nak hadiah kat anak bunda sorang tu memang kaki buku..

Nizam.Ariff said...

Bunda,
Ya, ianya hadiah.
Sila emelkan alamat untuk diposkan. email aku seperti kat atas tu....

LydSunshine said...

Serius ke ni? Nak jugak. Jap lagi makcik email ye.

Nizam.Ariff said...

LyDS,
Serius la nih... hahaha




Sehingga petang ini, inilah senarai yang nak buku:
1. Su @ Aya ... address belum bagi
2. Bunda ... address belum bagi
3. Jeb .... address belum bagi
4. LyDS ... address dah bagi

Tinggal sebuah sahaja lagi.. cepattt!


CKlah dan Kak Yati memang sudah ada dalam senarai penerima koleksi buku aku...

ASH said...

Kau mimpi apa hantar sms kat aku hari ni?
^_^

Nizam.Ariff said...

Ash,
Mimpi Kak Ash tibai aku ....

ASH said...

Tibai?!!
hmmm
.
.
.
teruk dak?

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com