Tuesday, November 5, 2013

Berita dari masyrik ke maghrib dalam sehari...teknologi akhir zaman

.

Kawan aku what'sup sekeping foto di Kedah...dia di sana kerana PRK Sg. Limau kelmarin. Aku dapati foto itu sungguh menarik.





Adik ipar what'sup sekeping foto di Melaka...apam balik dengan pulut hitam yang dibelinya di pasar malam. Aku belum pernah memakannya.









.

9 comments:

Kniedaz said...

apom balik tu sedap tau..hahaha...saja perangat ko...

Nizam.Ariff said...

kniedaz,
tak pelik ke rasanya nanti..? ish..

Daddy Ziyyad said...

apa yg pelik pada gambar pertama? apa yg unik?

Nizam.Ariff said...

Daddy Ziyyad,
Tak ada yang pelik..
Tapi gabungan warna-warna biru laut, perah sampan dan hijau pokok.... cantik.

sepa said...

cer ko wasap aku...?!

.

Nizam.Ariff said...

Sepa.
Ko tak masuk group ke?

ASH said...

OOO dah ada smartphone ek?
.
.
.
hari tu kata takder
hmmmmmm
haha...

Nizam.Ariff said...

Ash,
Baru je seminggu lebih...hihihi

sepa said...

memula memang si Bula buh aku masuk, disebabkan aku guna henpon yang alang2 jeh, sekejap2 hang, sekejap2 nak kena bukak bateri...
aku mintak Bula, buh aku guna henpon satu lagi...
dia tamau buat... aku delete jer la apps wasap tuh dr henpon...!

hahaha...

keputusan yang kononya bijak berakal la tuh.!
mungkin ko akan tanya, kenapa salahkan henpon?! dan sepatutnya pindah jeh simcard...!!!

tapi, henpon aku yg 019 tuh, henpon aku... jd simcard kekal d situ.
henpon satu lagi 012 kompeni punya... jd simcard kekal di situ jugak.!

peliknya, kenapa henpon kompeni bagi lebih smart dr henpon aku sendri...?!


.
eh, ko mintakla si Bula add aku guna 012 bro...
nih no hp 0198139916


.

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com