Thursday, November 7, 2013

Bunga padang pasir...

.










.

11 comments:

LydSunshine said...

kau mekar di hatiku umpama... sekuntum bunga di padang pasir.

Kniedaz said...

aku blur..

Nizam.Ariff said...

LyDS,
Sedap nyanyi tuuu... hahaha


Kniedaz,
Alaaa... bukan ada apa-apa... just sketching je...

JunAina said...

Bunga itu akan terus berkembang mekar...apa akan jadi?

Daddy Ziyyad said...

Nasib baik Malaysia bukan berjiran dgn Mesir/Libya/Jordan...kalau tak....

sepa said...

walaupun lukisan ko tuh tak cantik, tapi aku suka mesejnya...! hehehe

Nizam.Ariff said...

Jun.
Kalau tambah mekaf, maknanya lagi banyak peluru ditembak...

Daddy.
Tapi kita ada jiran jiran yg tgh berperang...

Sepa.
Thanks....tp ko tau tak, bukan bunga sebenarnya...itu ialah tembok besi yang dilubangi peluru...sampai nampak apa yg berlaku di sebelah sana.
Tapi kita yg diluar tembok nampak kecantikan bunga...pandangan kita dikabui oleh si pembina tembok...
Mesejnya...

tasekM said...

lawa lukisan!

Nizam.Ariff said...

Tasekm,
Orangnya???....ehem..
Gwiyomiiiii..... hihihi

t.a.t.a said...

Zam, kau sketch guna pensel ke software?


ramai nak tengok baby besar buat gwiyomi. buat la zam.

Nizam.Ariff said...

Tata,
Aku guna 'Paint' je...
Biarlah aku simpan gwiyomi tu je... hehehe

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com