Wednesday, November 27, 2013

Masa untuk berfikir, masa untuk bermenung, masa untuk bercakap, masa untuk menulis...

.

Tetiba tergerak nak belek-belek blog dashboard.





Blog ini telah ada 1950 jumlah post.
Blog yang bermula pada April 2008, kini telah berusia 67 bulan atau 2010 hari (lebih kurang).
Bermakna aku menulis hampir setiap hari. Bila masa aku ada banyak masa pulak ni?
Entah apa-apa je lah yang aku tulis gamaknya...




.

10 comments:

nae nematoda said...

sentiasa menulis dan menulis :)

Irfa said...

intai dashboard,aku ada 5 blog
tp 2 je open to all
hehe..
paling banyak post 895
ntah apa yg aku merapu

Daddy Ziyyad said...

lama jugak kau dah ber blog kan..dam konsisten..istiqomah....jap aku nak check dashboard aku :P

Nizam.Ariff said...

Nang,
janji lepas apa dlm kepala kan..? hahaha


Irfa,
Hai Irfa...
895 tu kalau convert akan jadi 895 muka surat gak tu... hahaha

Nizam.Ariff said...

DaddyZ,
hahaha... pi check..

LydSunshine said...

blog yg terfemes diantara 3 blog ko. jadi, masa bila plak ko ada banyak masa ni.

Nizam.Ariff said...

LyDS,
Haaaa... itulah masalahnya, bila masa aku ada banyak masa ni... hahaha

t.a.t.a said...

Zam, berapa banyak blog kau ada sebenarnya?

cik kaki ketawe said...

freshie mcm sy ni bro tak sampai lagi 200 post..
lagi sadis...

Nizam.Ariff said...

Tata.
Ada 5...

Cik kk.
Pelan pelan...lama lama byk la...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com