Tuesday, January 14, 2014

Menu yang kalahkan Menu Rakyat...

.


Ini di Shah Alam.
Maka bolehlah diagak lokasi gerai ini..





Rata-rata gerai di sini ada menu istimewa seperti ini. Dan harganya boleh mengalahkan menu rakyat 1M.

Ada nostalgia di sini...tapi aku bukan belajar di sekitar sini.





.

10 comments:

nae nematoda said...

nasi bujang la paling favorite, sebab nasi bujang je murah kalau nak banding dhn yg lain, n tambah air suam...haha

Nizam.Ariff said...

Nang.
Aku nasi bujang tu lauknya telur goreng kut...murah sgt..

jeb said...

Bila nak up entry part nostalgia tu? Hehe

Nizam.Ariff said...

jeb,
aku takut ko termuntah nanti...hahaha

❤Kamsiah❤ said...

nasi kosong..air kosong..:)

Irfa said...

knape namanya nasi bujang?

t.a.t.a said...

Bujang dengan student mana lebih kaya? Kenapa bujang lagi murah dari student?

Sebab student baru dapat duit PTPTN while bujang kena bayar balik duit PTPTN eh?

Rai Ourkizuna said...

wahhh..apa kandungan nasi bujang? hahaha..

LydSunshine said...

Nasi berumahtangga takde?

Nizam.Ariff said...

Kamsiah.
Nasi kosong dgn kicap telur pun ok dah... janji ada cili padi untuk di gigit..


Irfa,
Entahlah.. nanti aku cuba makan menu tu

Tata,
nanti aku cuba makan kedua-duanya.. tgk apa bezanya..


Rai,
nanti aku cuba..


LyDS,
Nasi tu ada kat rumah je le... hehehe

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com