Thursday, February 27, 2014

Restoran Windmill di Shah Alam

.

Gambar-gambar yang bercerita... pada hujung minggu nan lalu...sempena tarikh lahir Ariff.


Appetizer...


Main course tapi yang ini aku punya.
Steak dengan black pepper sauce... memang black sungguh


Bila diberitahu tentang Ariff, mereka 'hadiahkan' koktail ini kepadanya.
Kalau beritahu awal-awal, mungkin mereka boleh sediakan kek besar
dan kemudian ada orang melompat keluar dari dalam kek.




.

13 comments:

cheqna said...

memang black sungguh tu
hehehehe
happy birthday ariff =)

HeNRieTTa JoSe said...

happy birthday buatnya...amboi, besaunye kek sampai ada org bleh lompat kuar...kat mna yea lokasinye...

Nizam.Ariff said...

cheqna.
aku rasa dia buh kicap pekat kut...haha
tapi sedap..

HJ.
ooo..itu kek bachelor party ek...
restoran tu ada byk...yg tu kat tgkt 2 plaza masalam, seksyen 9.

Rai Ourkizuna said...

black sampai tak nampak ghope steak nya..haha

Kniedaz said...

lompat keluar dari kek? hmmmmmmmmm.....

Nida Mohd said...

pernah makan kat sini sekali..boleh tahan..steak tu nmpk itam je..tp rs mesti sedap kn

Daddy Ziyyad said...

aku pernah makan sekali kat windmill..

ikut tekak aku, aku tak berapa suka makan kat situ

Nizam.Ariff said...

Rai,
Haah.... mula2 sampai nak bertanya juga tapi tak mahu.. hahaha

Kniedaz,
berpakaian..!
hehehe


Nida,
Rasanya sedap, cuma presentation tu Nampak awkward sikit...

DaddyZ,
Kat mana yang dekat2 situ yang ok sikit? Jangan cakap concorde dah la...

aizamia3 said...

tau yang kat Subang Jaya tu.. tapi tak pernah sekali pun cuba..
tengok pada black pepper tu memang black betullah.. ;)

cinta said...

nasib baik tak bgtau awl2.

tasekM said...

ini sos tar jalan nih...

:D



.

Nizam.Ariff said...

aizamia,
Hitam-hitamn si cantik manis... hehehe


Cinta,
Takpe.. nanti cycle tu datang balik... hehe


TasekM,
Hahaha.... tapi tak pahit tau...macam biasa je...

t.a.t.a said...

Aku wonder la, siapa eh yang akan melompat keluar tu.

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com