Monday, November 17, 2014

Misinterpretation : the wrong idea...

.


SitiR : Slm en. nizam. Pukul 11 meeting nanti di mana?

Aku  : Kita jumpa di sofa je.

SitiR : Sofa di mana ye?

Aku  : Sofa di ruang legar.

* cengkerik *


Aku  : Give me 10 minutes, I'll be there...

* cengkerik + katak hijau *


SitiR : xpe2. Saya pun ada discussion lg ni.




Aik!?? Tadi dia yang beria-ia bertanya. Kenapa dia jadi gelabah semacam je?


Aku baca balik SMS threads....hmmmm...aku rasa macam ada yang kurang tepat je...??





.


10 comments:

Kniedaz said...

Err...sofa mana ye? Ehehehe....

aizamia3 said...

eeemm.. sofa kat ruang legar tu bukan dah lama takde ke.. hehehe..

Nizam.Ariff said...

Kniedaz.
Kat sofa tak cukup space....kakaka


Aizamia.
Takpe...bersila atas karpet pun boleh meeting... ;)

Rai OurKizuna said...

sofa mana ye.. hahahaha..

Daddy Ziyyad said...

jumpa di sofa tu lain macam bunyi nya..hahaha

Nizam.Ariff said...

Rai.
Semestinya bukan di rumah....haha


Daddyz.
Aku harap dia x fikir yg bukan2.... Huhu

CiKPuaNLawA said...

sofa ruang legar..!?.. apaaaa....

x pe lah... saya tunggu depan receptionist jee....

ade kerusi panjang kat situ...

kopi panas kuih keria pon ade...

hahahahahahaa

kBaiii...

Nizam.Ariff said...

CPL.
Nasib baik dia x jwb mcm tu....:)

Rapunzel Cikilolo said...

ni discusion ke praktikal?

huahua.

Nizam.Ariff said...

Rapunzel.
Discuss dulu...baru praktis....:)

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com