Sunday, February 8, 2015

Bila panglima sudah berkuda...

.


Sepa....atau Hasri Hasfa
Dia text dalam group kami malam tadi
(Sesetengah anda telah mengenalinya)

Dia beritahu...
Anaknya telah menjadi Champion di Miri
dalam perlawanan catur untuk bawah 18 tahun.

Tahniah, Sepa dan anaknya...


Lalu aku bertanya tentang catur kepada Sepa,

Kuda berjalan bentuk 'L',
dan kesatria pula berjalan 'sendeng',
Kalau kesatria naik kuda pergi berperang,
bagaimana nak jalan???




(Sepa ada jawab...tapi aku rasa macam lucah je.
Aku syak Sepa berwasangka terhadap soalan aku...haha).







.

12 comments:

smbotak said...

aku syak si sepa tu baca soalan kau masa dia tengah mengiring...

Nizam.Ariff said...

SM.
Kakaka....aku syak pun
Aku tanya dia ditgh mlm ..

Rapunzel Cikilolo said...

ok.

tak reti nak komen sebab pura-pura tak faham.

kbai.

Nizam.Ariff said...

Rapunzel.
Hehe.....jgn faham pun elok untukmu....

sharamli said...

Macam lucah?
ok tak paham. serius.

okbai. hahaha

Kniedaz said...

hmm...hmmm...antahapahapantah

Nizam.Ariff said...

Sharamli.
Ko kena tutup telinga.....x elok dengar...haha

Kniedaz.
Imajinasi jauh....haha

sudipVSsenduk said...

king paling berkuasa, tapi berjalan macam baby umur 10 bulan. Gagal

Nizam.Ariff said...

SvS.
Queen control....haha

Daddy Ziyyad said...

pohon share jawapan Sepa di entry akan datang.


kah kah kah

LydSunshine said...

Jadi, panglima tak perlula berkuda. Jalan kaki je.

Nizam.Ariff said...

Lyds.
Apalah panglima kalau tak pandai berkuda....haha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com