Friday, May 22, 2015

Wajah kehidupan ini...

.


Sampai sekarang aku tak dedahkan
wajah aku di sini. Ada sekali dua tu
aku letakkan sekejap...dan aku buangkan
beberapa hari kemudian. Mungkin ada
lagi ..tak pasti.

Aku bukan sombong....bukan juga aku
perasan lawa...bukan juga malu dengan
ciptaan Tuhan ini.

Cuma aku berasa kurang selesa...
Bukan setakat di sini, malah jika berfoto pun
aku culas. Sampai sekarang Mama tuntut
potret kami sekuarga untuk di frame kan.
Hmm....nantilah kita buat, ye Mama...haha






.

10 comments:

Kakzakie said...

Untuk tatapan keluarga sendiri tunaikanlah permintaan puan mama tu..

Daddy Ziyyad said...

dah tu, camana aku nak gi melepak minum cendol dgn kau & Tijah nanti? hahaha

Nizam.Ariff said...

Kakzakie.
InshaAllah...nnt buat....hehe

Daddyz.
Ermmm.....ok....nnt aku semat bunga ros merah kat poket baju...haha. Weh....one fine day kita pekena cendol dgn makcik Jah tu ok?

Tijah said...

ye la kan. makcik jah tu dah tua. takde sapa nak lepak minum2 ngan makcik dahh. (makcik jah berlalu bawak diri)

Nizam.Ariff said...

Tijah.
Ye kak jah...jom minum?

Tijah said...

dah sudah. mancuh sendiri je jimat. haha.

Nizam.Ariff said...

Tijah.
Radix.letew....

Rai OurKizuna said...

kami pun takde foto sekeluarga yg diframe kan.. aduii..

Ellie Mariana Abdullah said...

:)

SuzieLAWAti said...

meh nak tengok wajah tu....!!..

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com