Wednesday, September 16, 2015

Sepetang di hari cuti

.




Tengok orang memancing...



.

9 comments:

smbotak said...

kat mana lokasi ni? boleh pulak tengok je. kalau aku dah bergetar tulang keting...

Nizam.Ariff said...

SM.
Kat area bukit cherakah....
Aku tgk je sbb derang x dpt ikan pun...haha

cinta said...

Itu bkn org. Itu joran.

ewanthology said...

jerebu... duk umah je... huhu

sudipVSsenduk said...

aku tak percaya ko tengok je...

Nizam.Ariff said...

Cinta.
Orgnya ada di sebelah....hehe

Ewan.
Jerebu...tp mcm kabus tepi hutan pun ada...

SvS.
Ya...aku tgk je.
Aku tinjau...klu derang dpt, aku ikut labuh umpan gak...tp x dpt pun.

LydSunshine said...

Takde org pun aku tgk.

Nizam.Ariff said...

Lyds.
Ada joran, ada le tuannya...hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com