Thursday, December 3, 2015

Laagiii....cakap berbelit....huh..

.

Disclaimer: aku bukan pelanggan ERL. Yang ingin aku ketengahkan bukan isu tambang naik TETAPI isu cakap berbelit-belit.


Keluar lagi satu "statement" seperti di bawah:




Benarkah "frequent user" tak terkesan sangat sebab diskaun sebanyak 40%?...cheap cheap...katanya.

Weh...frequent users lah yang paling banyak terkesan sebab masih ada kenaikan 60% dan frequent pula tu. Sedangkan warga pelawat hanya sekali sekala sahaja.

60% x 10 kali sebulan...600%.... Banyak tuuuu....

Warga pelawat datang 2 kali setahun x 100%...baru 200%...cheap cheap je.

Haihhh...




.

3 comments:

cinta said...

Bila tiada lagi yg nak disembunyikan baru cakapnya tak berbelit.
Belit2 tu cuma untuk menjerebukan motif di sebalik setiap tindakan.
Boikot. Ada bran? Heheh.

Daddy Ziyyad said...

Kawan aku selalu guna ERL.
Dia bengang, sebab pihak ERL dalam FAQ nya menipu, kononnya " no fare revision for the past 12 years"

Padahal tahun 2012 dulu, fare naik.
Kawan aku siap ada hantar email masa tu, tanya rational, mintak SPAD, PM jawab...

aizamia3 said...

Baru tadi rakan di pejabat mengeluh dengan bakal kenaikan tersebut. Dahlah setiap hari menggunakannya..

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com