Monday, June 6, 2016

Adaptasi

.

Dia pun suka cendol...






Adaptasi perut dan selera
Demi kelangsungan hidup.
Tak terikat lagi dengan cheese, padi
atau roti.

Mungkin selepas 30 generasi ( =2 tahun)
mereka akan kata " what??!!! padi???"





.

7 comments:

Fendi Rocka said...

tikus ni siap minum air dutch lady yg aku letak kat meja, power.

Nizam.Ariff said...

Fendi
What!!?? Mmg selera besar dah depa ni...

sudipVSsenduk said...

dia ni semuanya dibedal..

Nizam.Ariff said...

SvS
Perut dia kebal...

cinta said...

Teringat pulak kecik2 dulu bela monyet yg mkn roti sapu marjerin / mayonis. Roti n nasi kosong dia xmakan. Huh.

Nizam.Ariff said...

Cinta.
Binatang pun ada citarasa, eh?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com