Friday, October 28, 2016

Malam Jumaat bukan berstatus kliwon

.

Masih kenal Sepa @Hasri?
Banyak tulisan2 aku menggunakan nama dan watak beliau...dan dia pula gunakan nama dan watak aku.

Sudah lama mengkabuskan diri dalam alam maya. Maklum mungkin tuntutan tugasnya nun jauh dikaki hutan Borneo.

Namun malam tadi, aku titipkan warkah kepadanya....





Nota: mahu melanggan surat malam jumaat seperti diatas?



6 comments:

Kakzakie Purvit said...

Sapaan awal menyejukkan hati tapi diakhirnya buat penerima berpeluh dingin berkelubung dalam selimut:)

Nizam.Ariff said...

Kakzakie.
Dia berseorangan di tmpt kerjanya...haha

SmBotak said...

lama jugak tak dengar kisah dia ni. moga beliau berada hampir dengan menara telco. hahaha...

Nizam.Ariff said...

SMBotak
Dia lebih dekat dengan pokok ara berbanding dengan menara telco... hahaha

Lady Windsor said...

aku masuk blog kau ni memang nostalgia..menggamit memori time aku laju post entry kat blog. ya aku ingat lagi kembar kau tu, Sepa..apa cer dia la ni..

Nizam.Ariff said...

LDW
Dia sehat.... kami selalu smbg dlm grup wassap. Cuma dia kena lepak kat opis tgh2 utan utk dpt line....huhu

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com