Sunday, October 9, 2016

Menujah bontot....

.

3 perkara tentang kerusi urut:




  • Tak semua kerusi beri kepuasan urutan yang sama walau pun programnya sama. Kadang2 ada kerusi yang terlebih guna vs. kurang selenggara.
  • Paling aku suka ketika betis dikepit. Terasa selesa, lebih-lebih lagi selepas berjalan mengukur luas lantai pasaraya.
  • Aku tak pasti apa signifikan rutin mengepit peha lalu menujah bontot. Terasa semacam je....lebih2 lagi dibuat dikhalayak orang lalu lalang.



.

5 comments:

cinta said...

Ha3.

Nizam.Ariff said...

Cinta.
Ko pun pernah eh....

Soraya Serumah said...

Selamat Pagi Mas Nizzam,

Saya Soraya dari http://serumah.com.
Saat ini trend berbagi ruangan/roomsharing sangat marak di kota besar. Kami berinisiatif untuk membuat situs pencari teman sekamar/roommate agar orang-orang yang ingin menyewa tempat tinggal (apartemen, rumah atau kost) dapat berbagi tempat tinggal dan mengurangi biaya pengeluaran untuk tempat tinggal. Berawal dari ide tersebut, website serumah.com diluncurkan pada awal tahun 2016.

Saat ini saya meminta bantuan anda untuk menuliskan artikel review mengenai serumah.com di situs blog anda. Saya dan Tim Serumah sangat menghargai jika Anda bersedia untuk memberikan review terhadap website kami dan menerbitkannya di blog anda.

Mohon hubungi saya jika ada pertanyaan lebih lanjut. Saya ucapkan terima kasih atas waktu dan kesempatannya.

Soraya F.
Cataga Ltd.
soraya.serumah@gmail.com
http://serumah.com/

nae nematoda said...

pernah buat, tapi sebab badan pendek rasa tak selesa lepas tu depan orang lalu lalang, rasa macam ermmm...hahahha

Nizam.Ariff said...

Nang.
Yg x thn tu bila gegar2 blkg...haha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com