Tuesday, November 29, 2016

Gerai ikan bakar dan patin tempoyak...

.

Selain lauknya, aku suka ulam raja yang dihidangkan percuma sekali set nasi.





It's as fresh as you can get. Ditanam di tepi gerai.

Any fresher, boleh makan terus dari pokoknya....




.

8 comments:

cinta said...

Tak cuba mkn terus dari pokoknya?

Nizam.Ariff said...

Cinta.
Takut org kata aku kambing lak....

Kesuma Angsana said...

KA paling suka kalau ade ulam2an , klu free lagi lah he3

Nizam.Ariff said...

KA...
Free semua jd sedap....haha

sudipVSsenduk said...

ulam yg dianggap percuma sebenarnya dah dikira dalam set nasi tanpa sedar

Nizam.Ariff said...

SvS.
Mgkn juga....tp tanam sendiri, kos kecik je tu

ctpayong said...

owh...end nov. hari pon akakCT ke Temerloh. kenduri kawen anak kawan asbeng. perghhh... punyalah menjamu ikan patin tempoyak tapi bukan akak dek...akak tak makan segala macam ikan sungai...ntah...bukan dibuat2, memang betol tekak tak larat!!!��

Nizam.Ariff said...

Ct.
Rugi kak.... nikmat dunia tuuu.... haha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com