Sunday, February 5, 2017

Pasaraya sudah kurang sibuk...?

.

Lima nam tahun dulu, kalau nak berbelanja di Tesco atau Giant di Shah Alam di hujung minggu dan awal bulan, nak cari parking punyalah payah. Menyumpah dan pusing 3x baru dapat parking biasanya.

Tapi sejak kebelakangan ini, contohnya Ahad tadi, mudahnya parking. Siap boleh zikir sikit2.

Kenapakah gamaknya? Adakah...


  • Akibat harga beg plastik naik 20sen?
  • Kerana ekonomi domestik yang mencerut?
  • Atau ramai yang berbelanja on-line?



.

10 comments:

cinta said...

👆ketiga-tiga di atas.

ewanthology said...

awal bulan.... duit gaji dah abissss

Nizam.Ariff said...

Cinta.
Hahahaha....

Ewan.
Skrg ni memang cepat sgt habisnya....

Tijah said...

haha.
lama betul tak masuk blog.
skang org soping online je senang barang tiba depan pintu.

Nizam.Ariff said...

Tijah.
Takkan nk beli ikan kembong pun online?? Haha

HeNRieTTa JoSe said...

semalam pown mcm sng nak parking gak....rietta sendiri dah jrg ke pasaraya sebab dah ada mydin yang lebih berdekatan...

Nizam.Ariff said...

HJ.
Ooo...mgkn juga sbb dah ada byk speedmart...

Hot Instagram said...

Berminat nak promosikan blog anda sertai kami di Geng Blogger Nuffnang N Adsense

https://www.facebook.com/groups/1340037192727642/

galaksi viral said...

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

Nizam.Ariff said...

GV.
Terima kasih.....

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com