Thursday, April 3, 2008

Jalan2: Tak faham Lagi

Aku jentik dahi dua tiga kali. Apa yang Juh nak sebenarnya?

" Dear Johny, we will audit your Australia company in May. Attached is the schedule". Tulis Juh. Dia c.c kat aku.

Kenapa dia forward? Dia ajak? Tapi tak ada pun ayat ajakkan di mana-mana. Musykil.

" Salam Juh, terima kasih " aku serkap, mana tahu menjadi.

"Bukan ajak lah, kalau dibaca surat asal dari B**** dia request guna dia punya 3rd party audit result masuk dalam ###### vendor evaluation untuk B**** Australia. Dalam surat balas aku kata tak perlu buat demikian sebab kita plan nak audit dia bulan May. Tetapi kalau kau nak pergi kena budget sendirilah" Juh tulis.

Aku jentik dahi dua tiga kali. Apa yang Juh nak sebenarnya?

2 comments:

gOOsh said...

tak best la ceritera kau... citer kejer...
buat la citer main golf ke, ngeteh ke, kira tiang lampu ke...

Paku Payung said...

Tak sangup kira tiang lampu lagi...tak sanggup cium asap sate dari ekzos gpang Cha' Penang...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com