Thursday, January 22, 2009

Jalan2: Taman untuk kaki-kaki skodeng

Dari aras 3 (swimming pool) di Concorde SA.

Aku dah tahu, sebab semalam kawan dah ternampak sepasang kekasih.
Jadi, bila break time, aku pun meluncur ke tepi tingkap untuk melihat di taman tersebut.

Bila dah sudah. Aku pun balik ke bilik seminar. Dalam perjalanan balik, kawan aku semalam berselisih dengan aku. Dia angkat dahi. Aku geleng-geleng kepala. Dahsyat.

Kali ni bukan satu, tapi dua.
Satu main 'kuda-kuda'. Satu lagi main 'jongkang jongkit'. Budak-budak lagi pulak tu. Masih hingusan lagi. Kawan aku teruja, dia pun pergi nak intai jugak.

Balik ke bilik seminar, muka dia masam. Hampeh!

"Cilakak! Budak-budak main kuda spring dan jongkang-jongkit..."

Laaa...kan aku dah cakap tadi, budak-budak hingusan lagi....




Kalau fikiran dah memang kuning...
.

5 comments:

addyaholix said...

aku dah stim dah tadi haha!
kalau aku yang kena, aku jentik je telinga tuh haha!

Nizam.Ariff said...

Addy,
Tapi, yang semalam tu memang betul, ber'buai-buai' kat tepi kolam renang...HAHAHA..

kakpah said...

budak-budak tu nak main kat taman, biau le. Mak bapak takde neman ke. Nanti ilang pulak.

tasikmerah said...

hahhahaha... ko mmg minat nk cari gaduh dgn aku, kan? hahahahaha...

;p

Nizam.Ariff said...

Kakpah,
Bebudak sekarang dah berani kut. Atau parents dia orang gi shopping...

TM,
Marah?...Geram? Kenapa?
Kamu ke yang ber'buai-buai' tu? Hahahaha...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com