Thursday, November 12, 2009

MAAF

.

..............................................................................................................



MAAF
.
.
.
.
SKRIN INI TIDAK AKAN DIUBAH
TANPA ADA BATASAN TARIKH DAN MASA
MAAFI AKU
...
..
.
.
....................................................................................................

14 comments:

Nizam.Ariff said...

..... ... . ......
.. . ... . .
. . ... . .
. . . .. ...
. . . .
.. . . .
..... ... .....

Tasek Merah said...

kenapa nihhhhhhhhhhh........?







.

Nizam.Ariff said...

Kalaulah... kalaulah...


Kalaulah jasadku bisa turun ke bawah,
Biarkanlah kubersatu dengan tanah.

Kalaulah jiwaku bisa naik ke atas,
Biarkanlah kubersatu dengan Arasy.




.

Tasek Merah said...

gi baca komen balas kak ash kt blog dia dlm n3 dapur tu. hahaha... mcm gampit!

.

.

.

.

.

kamu dah ok tak nih...?



.

addyaholix said...

kamu kenapa bang nizam?

addyaholix said...

sebab aku dah lama tak komen kau jadi hilang arah? muahahahaha!

apsal bang? gaduh dengan mama? paku payung lawan cakap? hehehh !

atau kak tasek dah tak jatuh cinta? ;p

Nizam.Ariff said...

TM,
Jap aku tengok

Addy,
Aku nak tulis banyak bende, tapi aku takut nanti korang tak ada masa nak baca. Takpe, biarlah dulu...

xiiinam said...

Kau menangisi pokok-pokok ketum itukah?

Nizam.Ariff said...

TM,
pelikat lusuh rupanya...


Cklah,
pokok ketum adalah simbol alam flora sejagat, sama macam tenuk yg jadi maskot kepada WWF malaysia...

musnah ketum, musnahlah flora sejagat, simbiosis hutan terhenti. rantaian terputus...

Tasek Merah said...

bang, jom kita kerat budak addy nih... nama aku pulak dipetiknya. hahaha...

:P



.

Nizam.Ariff said...

TM,
Tu la... mengganggu gugat urat saraf.

Anonymous said...

nagape maaf?..........ada buat salah ker?







sah.....mesti ada ni.....
takpun....dah makan ubat ke belum?

Mohd Hairul said...

ni mesti sibuk dengan exam.. hehe good luck...

Nizam.Ariff said...

Anon,
Dah dekat Raya Haji, kena la bermaaf-maafan.. itukan anjuran Islam (jawapan skema).

Dak Ai,
Bukan setakat exam, segala-galanya dah kucar-kacir sekarang ni... bayangkan kalau meeting start pukul 7 malam, agak-agaknya pukul berapa nak buat keje tu..?

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com