Wednesday, December 15, 2010

Sekilas kaki melangkah sudah kutahu jantan betinanya ia...

* ketuk-ketak-ketuk-ketak... *

"Hah! Aku tau siapa yang jalan tu dari bunyi tapak kasutnya. Mesti A*&$ tu...!" Katanya kepada aku.

Sambil-sambil itu, tangannya laju menyusun kertas dan fail di atas mejanya. Aku hanya duduk di atas sofa sambil memerhatikannya. A*&$ berjalan semakin dekat dengan kami.

"Aku boleh tahu kayu jenis apa dari bunyi tapak kasutnya...gaharu atau cendana " kata aku tak mengalah.

"Eh, kalau kau nak BAU kayu ni aku boleh tunjukkan, kalau nak..." kata A*&$ kepada kami.

Sambil-sambil itu, A*&$ acah-acah angkat kakinya macam nak sepak....

*pause*


* sek-sok-sek-sok....*

"Hah, kalau yang jalan macam tu, itu mesti si Fad%^&...." kata kawan aku tu lagi....

Haih...!




.

8 comments:

AZANI said...

salam zam
yang sorang tumit tinggi yang sorang selipar kot. sorang ketuk ketak sorang kesot kesot
hi hi hi

ashley said...

Aku,
teka bunyi?

Aku said...

Azani,
Mana bleh... itu jantin gabungan namanya tu... hahaah

Ashley,
Sekilas pandang dah tau jantan betinanya... hehehe

tasekM said...

*ketuk ketak ketuk ketak*

teka kasut aku berapa inci.
cepat.

ahaks.




.

addyaholix said...

slurp slurp.

bunyik apa?

Aku said...

TM,
Ko pakai terompah..hahaha

Addy,
Bunyi ko selsema.. hahaha

addyaholix said...

lain sangat bunyinya.

itu bunyi aku hirup kuah mee kari yang aku makan di old town white coffee. aku jadi ketagih. jom!

Aku said...

Addy,
aku takut tersedak...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com