Friday, April 15, 2011

On Blogger Since April 2008



imej: fineartamerica

Counting down starts now... pls give ur email.

Ada sapa-sapa terrer camner nak pindahkan semua entries/materials ke bentuk MSWord dengan cara paling mudah? Copy-paste satu-satu macam nak mampos rasanya...

18 comments:

AZANI said...

salam zam
kau marah aku ye?..

aku minta maaf kalau aku terlampau dalam gurauan ku....

Aku said...

Azani,
aku nak transform blog... nanti kasi email kat sini ek....

AZANI said...

amndpe@gmail.com

Aku said...

Azani,
Ok. kita tunggu kawan2 lain lagi... thanks

kucingorengemok said...

kutuk-kutuk ehem-ehem? nak ikut!

kucingorengemok@gmail.com

Aku said...

KOG,
berehhh.....

Fadhilah Maarif said...

saya pung; ila@birkart.com.my

rosdiana said...

err..
nak join..
kalau boleh la..
nah, ni email address
*hulur takut-takut*
rosdiana24@gmail.com

ok
bye.

SHIMI said...

salam bro,
gua boleh jadi geng lu ker

shimi4all@gmail.com

Aku said...

FadhilahM, Ros, Shimi,

No problem...
Aku nak renovate tapi takut tosak tak menjadi...
tapi makan minggu gak la...

Nak divert ke tempat exclusive...

buah kedondong said...

Ni pehal gelap je donia ko nih?
Hikhik...jangan lupa add mak ye noks...
Kedondongmasam@gmail.com
Kalo sudi la yer

Aku said...

Bkk,
wokehh...

NM02 said...

eh, naper zam? ada yang tak kena?

niezzareenamemory2@gmail.com

Aku said...

NM02,
kita g rumah baru ek?

ashley said...

rumah ni gelap jer dah..
Nizam, okay?
risau aku..

hidasaif67@yahoo.com

Aku said...

ashley,
time kasih. nanti kita include...

ashley said...

Aku,
nanti ni orang lain takleh baca ke aper?

Aku said...

Ashley,
Orang lain tak leh masuk...
yang daftar je bolh masuk...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com