Friday, April 15, 2011

Out of Business ... Out for Business

.

Salam Hormat.



Aku nak godek-godek blog yang ini.

Pada masa yang sama, aku dapati ada lebih 73 komen bertaraf 'spam'.

Komen yang menjurus kepada jualan alat-alat seks dan ubat 'kuat' batin.

Apakah mendenye ini...

Patutlah entri ' Aku dah bunuh orang' dan beberapa entri yang bertaraf rebel asyik dikunjungi oleh entah sapa-sapa dan menempati carta no.1 sepanjang masa, sama ada mingguan, bulanan juga sepanjang hayat.






.

3 comments:

AZANI said...

mua ha ha ...ko pun dapat...aku rasa mamat ni letak cokies masa kita browsing...

rosdiana said...

uiks dah private dah blog nih.
terasa diri sungguh eksklusif.
haha!

Aku said...

Azani,
Tu la... aku dah le tak pandai. Nak bagi cookies pun kasi la sekali dgn secawan Kopi O....


Ros,
Sila lah datang...




.

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com