Friday, July 1, 2011

Car Sticker...

.



BEWARE

I AM A BLOGGER

Whatever you've said may be used against you in my Blog !






Aku rasa macam nak buat car sticker macam yang kat atas tu la. Sebabnya, aku selalu 'ancam' Mama dan anak yang apa-apa yang dikata, kalau perlu dan sesuai, boleh dan akan digunakan sebagai entri blog aku.

He he he...








.

4 comments:

tasekM said...

betul2.
aku pun mcm nak satu..


.

Aku said...

TM,

Ko tau camner nakbuat tak?

Tijah hari tu ada kata nak buat.

rosdiana said...

aku tunggu tijah punya sticker pun tak dapat2 lagi nih.

yg ni pun best jugak.
nak 2 yer?

kira cemana?

Aku said...

Ros,
nak camner lak... aku tak tau nak buat camner... hahaha..

ko buat, aku nak...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com