Tuesday, July 19, 2011

Sembang-sembang petang, ketika terasa lapar

.


Tolong buatkan pie apa-apa... apple pie pun ok gak. Mengidam pulak...



Jap, google.... macam-macam jenis ni. Banyak versi...


Ok. Pilih versi yang tak ada babi...





Mama tak jawab gtalk aku seterusnya.... hehehe.


.

19 comments:

tasekM said...

haha.

hambik kau...




.

Aku said...

TM,
nanti dia buat la tu.. hehehee

AZANI said...

tas pandai zam...suh dia buat... hi...hi..

rosdiana said...

hahahaha
betul jugak tuu..

Aku said...

Azani,
tasek, cuba try buat pie pulak... kita orang nak rasa sikit... bleh? permintaan kami ni.


Ros,
spontan dik... spontan jer tangan ni menaip. dah tekan, mana nak undo... hahaa

tasekM said...

ok.
ok.

nnti aku try buat kat kedai...

:p




.

kucingorengemok said...

pie masuk kategori mana ye? bulky-filling macam pasta ke?

Aku said...

TM,
kat kedai pun takpe, janji makan free... hehehe



KOG,
ayakk! tataw tataw... tapi aku tamao kategori pasta... hehehe

AZANI said...

bila..?
aku nak start enjin keta ni hah....

Aku said...

Azani,
hahahaaa.... tasek dah ketar lutut tu...

AZANI said...

taklah zam...
aku tahu aku siapa...harta tiada rupa pun tiada,,


cheh macam dagang pak malau lak...apa barang...ha ha ha

Aku said...

Azani,
bukan ke baru dapat business card baru? you're somebody, man... hehehe

tasekM said...

buat kat kedai tu maknanya aku nk beli je la... hehe.



.

Aku said...

TM,
Tak kisahlah janji bende tu free untuk kami...

sila pos. hahaah

Hasri bin Hasfa said...

3.14159265

Aku said...

Sepa,
no yg aku ingat: 3.142857
hasil dari kalkulator rm5 dulu. sampai sekarang aku ingat no tu...

Hasri bin Hasfa said...

itu pi jugak. tapi 22/7.

Aku said...

Sepa,
ooooo... yang aku hafal tu 22/7 ek?

selama ini aku tertipu...

AZANI said...

22/7...ha ha....nak ukurlilit pinggang tas X garispusat tas...ha ha ha...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com