Sunday, January 1, 2012

Aku tinggalkan 2011 yang cantik tetapi penuh beracun... huhuhu







Foto-Foto yang aku ambil di underwater world, Dataran Pahlawan Melaka ini terselit. Baru aku teringat. Ada sebabnya aku beria-ia ambil foto-foto mereka itu, sampaikan 10 minit aku habiskan untuk 'memujuk' mereka untuk memberikan pose yang mengghairahkan.


Itulah cantik tetapi beracun. Sama seperti bunga Ros yang berduri.


Selamat tinggal 2011 yang cantik tetapi beracun...






.

10 comments:

Water Lily said...

Kalau pandai menawarkan racun baguslah hehe..

Aku said...

Kak Lily,
penawarnya memang ada, cumaaaa.... kalau sipesakit tak mau telan penawarnya, camner nak buat lagi.. kan?

ibundo said...

racun itu membuatkan kita lebih berhati-hati pada masa akan datang.

alien pakai lipstick said...

Dah habis.komen aku..ada banyak tapi for now aku kasi respon auto aku bila selesai..which is "lerrr"..

AZANI said...

terfikir


racun pada kita tapi pada dia...umpama darah yang membekalkan nutrisi dan oksigen....boleh pakai ke pandangan ni...?

cheqna said...

selamat tahun baru 2012
moga lebih baik buat kita semua
insyaallah

@xiiinam said...

Kena kokak sikit pesakit tu, hisap darahnya untuk buang racun!

Aku said...

Kakpah,
Ya... racun untuk pertahankan diri...



Alien,
hahaha... dah itu permintaan kawan2, tak nak 'bunuh' mana2 watak dah suh pembaca fikir sendiri.. itula jadinya...



Azani,
betul tu...
racun adalah madu bagi seseorang....



Cheqna,
Amin. Semoga berkat doa itu.... Amin..



Cklah,
Dah tersebar satu badan, takkan nak kokak satu badan? hahaha

sepa said...

brader,
di water world tuh, boleh berenang bersama dgn ikan tak.?!

Aku said...

Sepa,
ko boleh seluk tangan ko kat dalam tangki jaws... dibenarkan...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com