Wednesday, March 28, 2012

Mood swing... jantan juga ada

.

Siapa kata jantan tak ada 'mood swing'?


Kalau entri sebelum ini tentang jiwa parah yang diluahkan melalui luahan perasaan orang lain, yakni Demi Lovito, entri kali ini telah berputar 180 derajah.


Kali ini, entri mood sedappppp......




Sup Lobak berkrim tebal memikat....



Makanan laut dan darat yang bergelimpangan menjadi habuan...


Kalau orang jantan 'mood swing', dia punya hayunan memang dahsyat. Kalah tofan yang paling ganas. Ini baru ribut tengahari... belum petang karang... belum malam karang...




.

6 comments:

gadisBunga said...

ceh!

ASH said...

...ko nak racun aku ke?
.
.
.
kerang kerangan aku tak sentuh dah, ok!

sepa said...

Ko bulimia.!!! (kata2 org yg dah lama tak pekena seafood)...

Woit, sedaaaap weh. :)

tasekM said...

macam2 la ko nih....

malau said...

nak tuju lagu boleh?

Aku said...

GB,
nak makan kerang-kerangan? Jom... keh keh keh




Ashley,
Alaaa.... ubat dah banyak. makan je la ubat tu lepas makan kerang2an tu...




Sepa,
itu baru pinggan pertama untuk round pertama.. ko tak tengok yg round kedua... segala jenis daging yang merangkak (?), menjalar (?) dan berlari pun ada... hahahaa



TM,
macam... macam manusia, kan?
ker macam Jin?




Malau,
Ok.. sila-sila..

'Lagu 3 kupang' je yang aku ada ... hahaha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com